Nathalie Made This & Colin Hill Imagery

26 oktober t/m 30 november 2014

Vanaf zondag 26 oktober mogen we Nathalie & Colin verwelkomen in Thuyskamer en daar zijn we blij mee! Vanuit een illustratief en fotografisch uitgangspunt wordt in deze duo-expositie een blik op fashion geworpen wat op verschillende punten een mooi contrast oplevert. Zondag 26 oktober tussen 16.00 uur en 18.00 uur is de opening en ben je meer dan welkom om met ons een hapje en een drankje te komen doen.

Nathalie Otter – illustratrice
Nathalie’s werk kenmerkt zich door scherp lijnenwerk en vertellende illustraties met een bijzonder gevoel voor humor. Door haar achtergrond in zowel illustratie als multimedia-design is ze een duizendpoot op het gebied van creatieve uitingen. In de woonkamer toont zij haar lovely wild ladies en ‘shattered’ portrets.

www.nathaliemadethis.com

Colin Hill – fashion fotograaf
Met zijn lichtspel vertelt Colin verhalen. Het liefst ontdekt hij de schoonheid van fashion door het creëren van een gevoel van romantiek & intrigues. In Thuyskamer is een selectie van twee verschillende kanten van zijn werk te zijn. Naast zijn serieuze fashion fotografie zijn ook zijn meer poëtische afbeeldingen te zien.

www.colinhillimagery.com

beestjes nathalie   man colin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s